UŞAK / MERKEZ - Bir Eylül İlkokulu

.
Ünalan Mah. Güneş Sk. 28 64100 UŞAK
Vizyon
Okulumuzda temel öğrenme ihtiyaç kabul edilsin. Sürekli gelişim için okul kendisini hazırlasın.Öğrenmeyi öğretsin. Öğrenen ve öğretenler birbirine saygı duysun.Ben değil "biz" bilinciyle daha iyiye ulaşılmak için çalışılsın. Öğrenme ve eğitim için her türlü fırsatın verildiği bilinsin.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak. Bilgi ve becerilerini ortaya çıkarıp yönlendirmek. onları yazyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek bireyler olarak yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Sabahçı
Yaya
ŞEHİR MERKEZİ
950 metre
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuzda,2018-2020 Teklif Çağrısı Döneminde Avrupa Birliği Erasmus + Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Projesi kapsamında THESE –'Enerji Tasarrufu için İnsan Enerjileri' adlı proje yürütülmektedir.
Diğer Hususlar
2018-2019 eğitim-öğretim yılında eTwinning Okul Etiketini kazandığımızı duyurmaktan mutluluk duymaktayız. Bu Ödülü kazanan okulumuz lider okul olarak tanınmıştır.