UŞAK / MERKEZ - Bir Eylül İlkokulu

Hasan Hüseyin TEKİN - Okul Müdürü Başöğretmen

1968 yılında Banaz Karaköse Köyünde doğdu. İlkokul tahsiline Karaköse Köyünde başlayıp, 31 Ağustos İlkokulunda bitirdi. Ortaöğretim tahsilini Banaz Lisesinde, öğretmenlik eğitimini Denizli Eğitim Yüksek Okulunda tamamladı.

1990 yılında Konya Karapınar Besci Köyü İlkokulunda öğretmenliğe başladı. Konya Sarayönü Ladik Kasabası Halıcı Cumhuriyet İlkokulunda dört yıl, Erzurum Tortum Cihanlı Köyü İlkokulu ve Erzurum Tortum Merkez İlkokulunda zorunlu bölge hizmetini 3 yıl olarak tamamladı. Banaz Şehit Sadık Kozak Pansiyonlu İlköğretim Okulunda bir yıl çalıştı. Vatani görevini Amasya ve Ağrı Diyadin Tazekent İlköğretim Okulunda tamamladı. Askerlik dönüşü Banaz Susuz İlköğretim Okulunda çalışırken, 1999 yılında Türk Eğitim-Sene üye oldu. Banaz Şehitler İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürürken, 2001 yılında Müdürlük sınavını kazandı. Sırasıyla Banaz Alaba Şehit Osman Özdemir İlköğretim Okulunda Müdür, 2005 yılında uzmanlık sınavını kazanarak, Banaz 31 Ağustos İlköğretim Okulunda Uzman Müdür, Büyükoturak İlköğretim Kurumunda Uzman Müdür, 2012 yılında seçildiği Banaz İlksan Temsilciliğine devam ederken, 19/09/2014-03/08/2023 arası 9 yıl Şehitler İlkokulu Müdürü olarak görev yaptı. 03/08/2023 tarihinden itibaren Uşak Merkez Bir Eylül İlkokulunda Başöğretmen Müdür olarak görevine devam etmektedir.

Evli, Dilruba, Emre ve Emir adında 3 çocuk babasıdır.